NL | EN | DE

Datacenter DC 19 Systemec

Datacenter DC 19 is gevestigd in Venlo, Nederland. DC 19 is het grootste datacenter van Systemec en is op basis van TIER III+ normering gebouwd. Dit is o.a. gerealiseerd door het dubbel uitvoeren van alle stroom- en koelvoorzieningen en door het realiseren van koppelingen middels darkfiber met de overige datacenter locaties waaronder datacenter DC Nettetal in Duitsland. Het gerealiseerde grensoverschrijdende Twin-datacenter-concept maakt gebruik van twee onafhankelijke energienetwerken, waardoor er een platform met een maximale redundacy ontstaat en dus de hoogst mogelijke beschikbaarheid wordt gerealiseerd. Op de TIER pagina kunt u lezen wat deze normeringen inhouden. 

Datacenter services DC 19

Door de bouwkundige voorzieningen van DC 19 is het mogelijk om naast de gebruikelijke private racks ook een private cage af te nemen. Voor specifieke vragen of interesse in andere datacenter services, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Onder het menu item technische specificaties kunt u alle technische informatie van DC 19 opvragen om zo te kijken of dit datacenter aan uw eisen voldoet.

Case study

Als case study is opgenomen de realisatie van de elektrotechnische infrastructuur van de bouw van datacenter locatie DC 19 en DC Nettetal. Beschreven staat hoe de samenwerking tussen ABB, GSV en Systemec tijdens de bouw is verlopen en welke technische oplossingen zijn toegepast.