NL | EN | DE

Datacenter DC 25 Systemec

Datacenter DC 25 is het eerste datacenter van Systemec, gebouwd in 2008 in Venlo, Nederland. Het datacenter met name bedoeld voor klanten die een shared rack willen afnemen. DC 25 is op basis van TIER III normering opgebouwd. Dit is o.a. gerealiseerd door het dubbel uitvoeren van alle stroom- en koelvoorzieningen en door het realiseren van koppelingen middels darkfiber met de overige datacenter locaties waaronder datacenter DC Nettetal in Duitsland.

Het gerealiseerde grensoverschrijdende Twin-datacenter-concept maakt gebruik van twee onafhankelijke energienetwerken, waardoor er een platform met een maximale redundacy ontstaat en dus de hoogst mogelijke beschikbaarheid wordt gerealiseerd. Op de TIER pagina kunt u lezen wat deze normeringen inhouden. 


Datacenter services DC 25

DC 25 biedt shared rack mogelijkheden aan als back-up/co-locatie. Voor specifieke vragen of interesse in andere datacenter services, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Onder het menu item technische specificaties kunt u alle technische informatie van DC 25 bekijken. 

Case study

Als case study is opgenomen de realisatie van de elektrotechnische infrastructuur van de bouw van datacenter locatie DC 19 en DC Nettetal. Beschreven staat hoe de samenwerking tussen ABB, GSV en Systemec tijdens de bouw is verlopen en welke technische oplossingen zijn toegepast.